COVID-19

Kedves Érdeklődők!

A mögöttünk álló időszak nem volt egyszerű sem utasainknak, sem pedig kollégáinknak. Az utazás rizikós volt, a feltételek folyamatosan változtak és továbbra is változnak, formálódnak, alakulnak. A biztonság elengedhetetlenné vált. Ez az időszak felkészített minket arra, hogy minden körülményt meg tudjunk teremteni ahhoz, hogy Önök a lehető legnagyobb biztonsággal utazhassanak, hogy az előreláthatatlan eseményekre is fel tudjuk készíteni Önöket, hogy bármely probléma esetén ne érje Önöket anyagi kár, hogy élményekben gazdag, zökkenőmentes utazásuk lehessen és hazatérésüket követően pozitív emlékként gondolhassanak vissza az eltöltött időre.

 

FONTOS: A turisták fogadásával kapcsolatos szabályozások napról napra, de akár óráról órára is változhatnak, így  foglalás és utazás előtt kérjük duplán ellenőrizze a kiválasztott ország aktuális beutazási korlátozásait az adott ország hivatalos hírportálján.  Az egyes országokba történő beutazáshoz különböző egészségügyi formanyomtatványok kitöltése lehet kötelező, illetve eltérőek a rendeleket az elfogadott vakcina típusokról és a szükséges teszteredményekről, egészségügyi dokumentumokról és elfogadott nyomtatványokról is. Repülővel történő utazás esetén a repülőtársaság által kért dokumentumok eltérhetnek a célország által elfogadott beutazási feltételek teljesüléséhez szükséges dokumentumoktól, ezért fontos a körültekintő tájékozódás az utazás megkezdése előtt.

 

A vírushelyzetre való tekintettel a legtöbb országban szigorú óvintézkedéseket vezettek be a látogatók és a dolgozók megóvása érdekében. Ezen intézkedések helyszínenként változhatnak, de a legtöbb helyen bevezetett rendelkezések az alábbiak:

 

  • kötelező a szájat és orrot elfedő arcmaszk viselése
  • kötelező az egyszer használatos, eldobható kesztyűk viselése
  • belépéskor kötelező a kézfertőtlenítő gél használata
  • belépéskor testhőmérséklet ellenőrzésen eshetnek át, mely során testük hőmérséklete nem haladhatja meg a 37,5 Celsius fokot
  • a látogatóknak tartaniuk kell az 1,5 méteres távolságot a többi látogatótól
  • a legtöbb helyen korlátozzák az engedélyezett látogatók számát, emiatt kisebb csúszások és késések előfordulhatnak
  • amennyiben az adott ország törvénykezési változnának, bármely belépési feltételt megváltoztathatják vagy módosíthatják további értesítés nélkül

Ha Ön nem tesz eleget a fent sorolt belépési feltételeknek, belépését megtagadhatják, jegyeire pedig nem lesz lehetősége visszatérítést kérni.

 


Mi így tudtunk segíteni.

___________________________

Kedves Nikolett !
Hosszas várakozás es újra tervezés után sikerült a milánói utazásunk! Nagyszerű napokat töltöttünk ott. Még  egyszer szeretnénk megköszönni a segítségüket ! Minden jegyet,belépőt tudtunk használni .
Köszönettel Csapenszky Eva 

___________________________

Kedves Nikolett!
Köszönjük szépen, megérkezett az utalás. Nagyon örülünk a dátum hosszabbításnak is. Amint tudjuk mikor szeretnénk utazni, akkor újra foglalok az oldalon belépőjegyeket. Ajánlani fogom másoknak is az oldalt, ilyen gyors és korrekt ügyintézés ritka manapság.
Üdvözlettel: Horváth Réka - Párizs

___________________________

Köszönöm intézkedéseiket.
Kérem tájékoztassanak,mit tegyek a többi jeggyel.
A nyomtatványt kinyomtattam,ha kérik lefényképezve visszaküldöm.
Tisztelettel: Czobor Béla
U.i.:szavakba sem tudom önteni azt a gigászi erőfeszitést,amit tesznek értünk,higgyék el, nem feledjük!
Most csak annyi;nagyon szépen köszönjük!


 

A lezárások időszakában bizonyos nevezetességek korlátozott ügyfélszolgálattal rendelkeztek,  a telefonos és személyes ügyfélszolgálati irodákban és a honlapjaikon sem működnek a foglalási lehetőségek. Vannak akik a fenti időszak alatt egyáltalán nem foglalkoznak az ügyfelekkel, bejövő kérdésekkel. Sok helyen, csak a nyitás után tudnak a jegy visszatérítésekkel, módosításokkal foglalkozni, ezekkel kapcsolatos aktuális információkat adni.  Előfordulhatnak olyan szolgáltatók is, akik az újranyitást követően is otthonról végzik munkájukat, csökkentett dolgozólétszámmal, rövidebb munkaórákkal. Ezek a körülmények lassítják a kommunikáció sebességét és az ügyintézés gyorsaságát, de ahogyan eddig is, ezután is azon leszünk, hogy kérdéseikkel kapcsolatban mihamarabb megszerezzük a legteljeskörűbb, legáthatóbb válaszokat Önöknek. Megértésüket ezúton is nagyon szépen köszönjük!